Wij staan u graag te woord +32 (0) 147 56 179
Woonverzekeringen

Wonen

Bent u eigenaar van een woning of huurt u er een? De woonverzekering – ook wel brandverzekering genoemd – beschermt de waarde van uw huis en inboedel, bijvoorbeeld bij een brand in uw woning. Een woonverzekering dekt meer dan alleen de risico’s van een brand. Denk bijvoorbeeld aan lekkages, inbraak tijdens uw vakantie, glasbreuk en stormschade. Een woonverzekering is niet wettelijk verplicht. Sluit u toch een woonverzekering af, dan voorziet de wet een minimum aantal risico’s die moeten worden verzekerd. Diefstal is niet in die risico’s inbegrepen. Een woonverzekering dekt u dus niet noodzakelijk als er iets wordt gestolen. Geef altijd duidelijk aan welke verzekeringen u in uw polis wil. Wij helpen u daar natuurlijk bij.

Wanneer u een woning huurt, heeft u waarschijnlijk een huurdersaansprakelijkheidsverzekering nodig, ook dit wordt in de woonverzekering ondergebracht. 

 

Voor een premie indicatie kan u op onderstaande afbeelding drukken. Dit is een voorbeeld van één van de maatschappijen waarmee wij samenwerken. Natuurlijk werken wij met nog veel meer maatschappijen samen. Het is dan ook verstandig om na de premieberekening contact met ons op te nemen. Wij helpen u dan graag verder met een verzekering op uw maat te zoeken!