Wij staan u graag te woord +32 (0) 147 56 179
Zorg en gezin verzekeringen

Zorg en gezin

Ziekte- en ongevallenverzekering

Helaas worden mensen ziek en zijn ongevallen soms onvermijdbaar. Doorgaans kunt u dan voor uw uitgaven voor gezondheidszorg terugvallen op een ziekenfonds. Die dekking kan echter worden aangevuld met andere verzekeringen en ook bestaan er systemen om u financieel te wapenen tegen bepaalde gebeurtenissen, bijvoorbeeld waardoor u niet meer kunt werken. Zo zijn er de:

  • verzekering gezondheidszorg
  • verzekering voor arbeidsongeschiktheid of invaliditeit
  • hospitalisatieverzekering
  • verzekering ambulante zorgen
  • zorgverzekering
  • individuele ongevallenverzekering

Wij leggen u de verschillen en bijzonderheden graag uit.

 

U kunt zelf een offerte aanvragen of zelfs direct een polis afsluiten. Klikt u daarvoor op onderstaande banner van DKV!

 


Verzekering huispersoneel

Heeft u een oppas voor uw kinderen of een huishoudster of tuinman die u helpt? Als die mensen gewond raken terwijl ze bij u aan het werk zijn kan dat vervelende financiële gevolgen hebben. De verzekering ‘huispersoneel’ kan hierin uitkomst bieden. De verzekering ‘huispersoneel’ is een verplichte verzekering arbeidsongevallen, speciaal bedoeld voor mensen die af en toe huispersoneel in dienst hebben in het kader van hun privéleven.  

 

Iedereen die u betaalt voor ‘manuele’ dienstverlening in het kader van uw gezinsleven, wordt als ‘huispersoneel’ beschouwd. U dient zich als daarvoor als werkgever te laten registreren bij de RSZ.  U bent verplicht uw huispersoneel te beschermen tegen arbeidsrisico’s.